Kliniken i Växjö

Hej! Jag är som vanligt uppe tidigt har redan varit ute med hundarna och nu sitter jag vid köksbordet med en kopp kaffe och tänker på hur nöjd jag har blivit med den hjälp som jag har fått med att bleka tänderna. Jag har varit på en skönhetssalong om erbjuder riktigt bra tjänster inom kropps- och skönhetsvård. Här kan man bland annat få hjälp med borttagning av oönskad hårväxt eller hjälp med en tandblekning här i Växjö. Skönhetssalongen heter Kliniken.  

 

Jag har blivit så nöjd och vill därför dela med mig till er om detta. Först ska jag berätta att det här är ett företag för oss i Växjö med omnejd men tack vare att Kliniken uppvisar så goda behandlingsresultat har det blivit allt vanligare att folk kommer dit även från andra städer. Jag är som sagt riktigt imponerad av vad de gjort för mig. När jag vaknade för en stund sedan och såg mig i spegeln blev jag uppriktigt glad över vad jag såg och det blev en fin start på dagen. Nu är tänderna riktigt vita för de blektes med 7 nyanser. Kanske ser det inte riktigt naturligt ut men jag har alltid önskat mig ett bländvitt leende och det har jag fått nu. Givetvis är all personal som utför tandblekning eller IPL-hårborttagning utbildade och om du är intresserad av att få hjälp med en tandblekning i Växjö på Kliniken kan du alltid gå på en konsultation innan du slutgiltigt bestämmer dig. Har du någon fråga du vill ställa till Kliniken kan du både ringa eller mejla dem och kontaktuppgifterna hittar du på deras hemsida. Nu ska jag strax cykla iväg till jobbet så jag får avsluta det här inlägget nu med att önska er en trevlig dag! 

Du gillar kanske också...