Mitt hus var hemsökt

Hejsan. Jag är en kvinna med bägge fötterna stadigt förankrade i den skånska myllan. Jag har aldrig lidit av någon mental ohälsa eller fantasier som blandats ihop med verkligheten, därför blev jag förvånad när det började hända oförklarliga saker hemma i mitt hus. Jag försökte hitta en naturlig förklaring till det som hände men till sist insåg jag att jag troligtvis hade besökare från andra sidan. Jag bestämde mig för att vända mig till ett medium som ger vägledning i Lund med omnejd, och efter att Anna Medium i Skåne kom hem till mig och utförde en husrensning så har allt lugnat ner sig. Jag fick veta att jag av alla personer har en medial förmåga och att själar som befinner sig på andra sidan därför kan “nå igenom” och uppfattas av mig. Det var inga illasinnade själar som befann sig i huset, de hade bott på platsen i en svunnen tid och nu råkade det vara så att de gav sig tillkänna för mig. Hur som helst så hade dessa själar fastnat i ett slags ingemansland och Anna medium i Skåne gav både mig och dessa själar vägledning i Lund, på platsen där jag bor. Jag fick lite vägledning i hur jag ska förhålla mig till gåvan som jag har fått, och själarna som var lite osaliga fick hjälp att ta sig igenom till den dimension där de hör hemma, på andra sidan. Kanske har ni något ni vill få hjälp med inom det här området? Då kanske det är vägledning i Lund eller i dess omnejd ni i så fall behöver, och jag vet att ni kommer att få en positiv upplevelse av Anna medium i Skåne. Oavsett om ni behöver vägledning i Lund eller i någon stad i närheten är ni välkomna att höra av er till henne. 

Du gillar kanske också...